Shipex NV


Ijzerlaan 54-56 2060 Antwerpen
+32 (0)3 225 09 95 Klik om te bellen

Over Shipex NV

Waarom is Shipex NV de beste keuze voor jou?

We profileren ons graag als globaal reisbureau: u zoekt een partner die zijn service en aanbod aan u aanpast - wij zijn die partner. Volledige transparantie, in overleg met de klant en een gecentraliseerde & digitale aanpak. Dat is SHIPEX. Onze cargo: SHIPEX heeft een groot wereldwijd netwerk van partners. Naast reefer transport voor de voedingsindustrie en droge lading expediëren wij onder meer flexitanks, hygiënische producten, technische vezels, machines, project cargo, toevoegingsmiddelen voor dierenvoeding en vlas. U beslist: SHIPEX is uw reisbureau. Uw makelaar. Uw tussenpersoon. Wij bieden u de verschillende carrieropties en begeleiden u intensief, maar het laatste woord is altijd aan u. Bij die keuze gaat u niet over één nacht ijs: dankzij onze uitgebreide marktkennis, gedegen communicatie, assistentie bij import- en exportformaliteiten en nuttig advies over handelsfinanciering en transport verzekering, is uw uiteindelijke keuze gegrond.

Meer over Shipex NV:

Dat de klant ook bij ons centraal staat, moge duidelijk zijn. Bij SHIPEX gaan we echter nog een stap verder. SHIPEX is niet alleen forwarder: SHIPEX is ook consultant. Dankzij onze grote kennis van de markt, het inlevingsvermogen in uw bedrijf en het bijbehorende advies kunt u de juiste keuzes maken. SHIPEX brengt oplossingen, geen vraagstukken.

Wat kan Shipex NV je bieden?

Ervaring: Van business development experts en IT-consultants tot logistieke analisten: het SHIPEX-team is een team met veel ervaring en expertise en allemaal constant op zoek naar efficiëntie. Bij SHIPEX zijn we gedreven en houden we niet van middelmatigheid: goed is niet goed genoeg. Met ons zeer strategisch advies ontzorgen wij uw logistiek, zodat u kunt blijven focussen op waar u als klant het beste in bent, namelijk het vermarkten van uw producten. Persoonlijke benadering: Elke klant is anders en behoeft daarom, afhankelijk van hun positie in de markt en hun concurrenten, een andere benadering. Bij SHIPEX kiezen we voor een sterk persoonlijke aanpak, die betrouwbaar en herkenbaar is. Ons team is altijd bereikbaar en onderhoudt regelmatig contact, zodat we constructief en proactief aan een oplossing kunnen werken, in alle transparantie. We bieden u overigens competitieve prijzen, waardoor u als klant een voordeel kunt behalen op uw concurrentie.

Shipex NV in het kort

Zee dienst

Behandeling van uw goederen
Boeking/ uitgaande, inkomende zeevracht
Douanedeclaratie
Lokale behandeling op zeehaven van bestemming
Ophaling/afhaling
Verzekering
Volledige containerbelasting

Ondersteuningsdienst

Documentatie
Douane-inklaring
Vracht verzekering

Onze locatie

Logo Shipex NV

Shipex NV

Shipex NV


Ijzerlaan 54-56 2060 Antwerpen
+32 (0)3 225 09 95 Klik om te bellen